De 10 leukste restaurants in Ubud!

Ubud, het culturele hart van Bali, biedt een overvloed aan gezellige en unieke eetgelegenheden die niet alleen heerlijke gerechten serveren, maar ook een onvergetelijke sfeer bieden. Hier zijn de 10 leukste restaurants in Ubud die je niet mag missen!

 

Clear Cafe 

Clear Cafe is een levendig en kleurrijk restaurant dat bekend staat om zijn bohemian sfeer en heerlijke menu. Met comfortabele zitplaatsen, creatieve muurschilderingen en een uitgebreide selectie van gezonde gerechten, is dit een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een maaltijd. Probeer de dragon bowl of de pizza's uit de houtoven!

 

 

Lazy Cats Cafe 

Dit artistieke café in het hart van Ubud is een visueel genot. Met een retro-inrichting, comfortabele zitjes en een ontspannen sfeer, is Lazy Cats de ideale plek om te chillen met vrienden. Het menu biedt een verschillende vegetarische gerechten, van avocado toast tot kleurrijke smoothie bowls. 

 

 

Tropical View Cafe 

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Tropical View Cafe een prachtig uitzicht op de rijstvelden van Ubud. Het restaurant heeft een ontspannen sfeer en serveert zowel Indonesische als westerse gerechten. Het uitzicht alleen al maakt het de moeite waard om hier een maaltijd te genieten. 

 

 

Folk Pool & Gardens 

Folk Pool & Gardens biedt een unieke eetervaring met privé cabana's en een zwembad waar je in kunt loungen terwijl je geniet van je maaltijd. Het menu biedt een mix van internationale en lokale gerechten, en de sfeer is altijd levendig en gezellig. Probeer de verse seafood gerechten en geniet van de cocktails aan het zwembad!

 

 

Cafe Pomegranate 

Gelegen midden in de rijstvelden, biedt Cafe Pomegranate een rustige en schilderachtige eetervaring. Het openluchtcafé heeft een ontspannen sfeer en serveert een mix van Aziatische en westerse gerechten. De serene omgeving en het uitzicht op de omliggende natuur maken het een ideale plek voor een ontspannen maaltijd. 

 

 

Zest Ubud 

Zest Ubud is een populair veganistisch restaurant met een levendige en gastvrije sfeer. Het menu is volledig plantaardig en biedt verschillende creatieve en voedzame gerechten. De inrichting is licht en luchtig, en het dakterras biedt een prachtig uitzicht over Ubud. 

 

 

The Elephant 

The Elephant is een gezellig en milieuvriendelijk restaurant met een focus op vegetarische gerechten. Het ligt op een prachtige locatie met uitzicht op de Campuhan Ridge. De gerechten zijn vers en smaakvol, en de sfeer is ontspannen en uitnodigend. Probeer de courgette spaghetti of de biologische wijn. 

 

 

Kafe 

Kafe is een populaire ontmoetingsplaats voor reizigers en locals in Ubud. Met een uitgebreid menu dat biologische en gezonde gerechten biedt, is het een geweldige plek om te genieten van een gezonde maaltijd in een informele en gezellige setting. De smoothies en verse sappen zijn bijzonder populair!

 

 

Milk & Madu 

Milk & Madu is een favoriete plek voor ontbijt en brunch. Het moderne café biedt een uitgebreid menu met heerlijke ontbijtopties, salades en sandwiches. De sfeer is ontspannen en familievriendelijk, en er is een speeltuin voor kinderen. De pannenkoeken en acai bowls zijn een must-try!

 

Merlin’s Magic 

Bij Merlin's in Ubud gaat dineren verder dan alleen een maaltijd – het is een volledige ervaring. Dit charmante restaurant biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een unieke theater- en dining experience die bezoekers meeneemt in een magische wereld van verhalen en entertainment.