De 7 beste restaurants van Seminyak!

Seminyak, een van de meest trendy en levendige gebieden van Bali, staat bekend om zijn luxe resorts, stijlvolle boetieks en, vooral, zijn fantastische eetgelegenheden. Van high-end fine dining tot gezellige cafés, Seminyak biedt genoeg verschillende opties. Hier zijn de acht beste restaurants in Seminyak die je niet mag missen!

 

Sardine

Sardine is een van de meest iconische restaurants in Seminyak, bekend om zijn verse zeevruchten en gezellige sfeer. Met uitzicht op weelderige rijstvelden, biedt Sardine een elegante sfeer. Het menu draait om duurzame, lokale ingrediënten en wisselt regelmatig om de versheid te garanderen. Aanraders zijn de gegrilde sardines en de kreeft risotto!

 

 

Barbacoa

Voor liefhebbers van gegrild vlees is Barbacoa een absolute must-visit! Dit restaurant, geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse keuken, biedt een breed aanbod aan gerechten van de grill, waaronder langzaam geroosterd varkensvlees en ribeye steak. Het rustieke interieur, met houten accenten en een gezellige open haard, maakt het de perfecte plek voor een diner. Vergeet niet de huisgemaakte cocktails te proberen voor een complete culinaire ervaring!

 

Uma Garden

Uma Garden is een trendy steakhouse dat zich richt op het serveren van hoogwaardige steaks in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het restaurant combineert een stijlvol interieur met een serene tuinsetting, wat zorgt voor een ontspannen en chique eetervaring. De sfeer is rustig en intiem, ideaal voor een romantisch diner!

 

Merah Putih

Merah Putih is een architectonisch meesterwerk dat traditionele Indonesische smaken combineert met moderne culinaire technieken. Het restaurant heeft een indrukwekkend glazen dak en hoge plafonds, wat zorgt voor een elegante sfeer. Het menu biedt verschillende Indonesische gerechten, zoals rendang, sate lilit en bebek betutu (Balinese eend). De aandacht voor detail en de prachtige presentatie maken Merah Putih een topkeuze voor fijnproevers!

 

Motel Mexicola

Motel Mexicola is een levendig en kleurrijk Mexicaans restaurant dat bekend staat om zijn feestelijke sfeer en heerlijke gerechten. Het interieur is een mix van retro en kitsch, met felgekleurde muren, vintage posters en neonlichten. Het menu biedt een breed aanbod van Mexicaanse klassiekers, zoals tacos, quesadillas en nachos, vergezeld van verfrissende margaritas en tequila-shots. Motel Mexicola is de perfecte plek voor een avond vol lekker eten, drankjes en dansen!

 

Boy 'N' Cow

Boy 'N' Cow is een modern steakhouse dat zich richt op het serveren van de beste steaks in Bali. Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en dry-aged in-house, wat resulteert in uitzonderlijk smaakvolle en malse steaks. Naast steaks biedt het menu ook een selectie van verse zeevruchten en heerlijke bijgerechten. De uitgebreide wijnkaart maakt de culinaire ervaring compleet.

 

KYND Community

KYND Community is een trendy en instagramwaardig café dat bekend staat om zijn plantaardige gerechten en kleurrijke presentaties. Het café biedt een breed aanbod aan van gezonde en voedzame opties, zoals smoothie bowls, avocado toast en creatieve salades. KYND is de perfecte plek voor een voedzaam ontbijt of een lichte lunch, en een must-visit voor liefhebbers van gezond en lekker eten!