De beste verblijven in Amed!

Amed is een rustig stadje die bekend staat om zijn prachtige stranden, kristalhelder water en levendige onderwaterwereld. Het is de perfecte plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur en authentieke Balinese cultuur. Hier zijn de mooiste accommodaties in Amed die je verblijf onvergetelijk zullen maken!

 

Villa Cabana Amed

Deze villa biedt een unieke en stijlvolle accommodatie-ervaring in Amed. Het is een erg moderne en biedt tegelijkertijd een knusse en comfortabele sfeer. Villa Cabana beschikt over een prachtig buitenzwembad, een ruime lounge en een volledig uitgeruste keuken, waardoor het ideaal is voor zowel korte als lange verblijven. De villa ligt op een korte afstand van het strand en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur!



Bali Dream House

Bali Dream House is een charmante accommodatie gelegen aan het strand, perfect voor een ontspannen vakantie. De bungalows zijn ruim en comfortabel, met moderne voorzieningen en een Balinese inrichting. Elk huisje heeft een eigen terras met uitzicht op de oceaan, waardoor je kunt genieten van de prachtige zonsopgangen en -ondergangen. Het zwembad ligt direct aan het strand en biedt een verfrissende plek om af te koelen na een dag van snorkelen of duiken.


The Angsa Villas


De accommodatie biedt luxe en privacy in een rustige omgeving. Deze moderne villa’s zijn smaakvol ingericht met een mix van Balinese en moderne elementen. Elke villa heeft een eigen zwembad en een ruime tuin, ideaal voor stelletjes of gezinnen die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring. Het vriendelijke personeel staat klaar om aan al je wensen te voldoen, van het regelen van excursies tot het bereiden van heerlijke maaltijden.


Villa Adi

Deze villa is omgeven door prachtige tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende rijstvelden en bergen. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het buitenzwembad is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.


Puri Wirata Dive Resort and Spa

Puri Wirata Dive is de ideale keuze voor duikliefhebbers. Dit resort ligt direct aan het strand en biedt gemakkelijke toegang tot enkele van de beste duiklocaties van Bali. Het resort beschikt over ruime kamers en villa’s, elk met een eigen balkon of terras. De spa biedt ontspannende behandelingen na een dag vol avontuur onder water. Het vriendelijke personeel en de uitstekende duikfaciliteiten maken dit een topkeuze voor een actieve en ontspannen vakantie!


Amed Paradise Warung & House Bali

Gelegen in een rustige omgeving, biedt deze accommodatie kamers met een prachtig uitzicht op de oceaan of de bergen. Het warung (eethuis) serveert heerlijke lokale gerechten, bereid met verse ingrediënten uit de regio. Het is de perfecte plek voor reizigers die een authentieke Balinese ervaring willen combineren met comfort en gemak!


Villa Mimpi Tamarind

Villa Mimpi Tamarind is een luxe villa die perfect is voor een romantisch uitje of een vakantie met vrienden. Deze villa beschikt over een privézwembad, een ruim terras en een prachtig uitzicht op de oceaan. De inrichting is elegant en modern, met veel aandacht voor detail. De villa ligt op een steenworp afstand van het strand, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van alle watersportactiviteiten die Amed te bieden heeft!